Recenzie Walmark

Overený zákazník Testuj.to Lenka

Pridané: 27. apríla 2022

• chuť a veľkosť Marťankov
  • posilnenie vitality a vyváženosť vitamínov
  • veľká obľuba u detí
  • dizajn obalu
  • Bez výhrad

Marťankovia sa stali u nás doma veľmi obľúbenými hneď po prvom vyskúšaní. Najviac deti zaujala príchuť citróna a mandarínky. Deti sa už samy hlásili každý deň o ďalšieho Marťanka, ktorý im dodal potrebné vitamíny a vitalitu. Energiu mali na rozdávanie:o) Obal je praktický na uskladnenie a opakované použitie. Odporúčam vyskúšať všetkým deťom.

Overený zákazník Testuj.to Natálie

Pridané: 27. apríla 2022

• Tvary
  • Farby
  • Odmena pre dieťa
  • Posilnenie imunity
  • Veľa energie
  • Je to iba a mesiac

Tieto marťanky na podporu imunity užíval môj päťročný syn. Po asi dvoch týždňoch užívania som vypozorovala jeho posilnenie imunity - nevracal sa mi zo škôlky s nádchou a podobnými virózkami. Posledné dni užívania som si tiež všimla, že už ráno nemá problém skorého vstávania, nepotrebuje už takmer poludňajší spánok a má dostatok energie až do večerných hodín. Marťanky užívame po raňajkách, ako odmenu za zjedené jedlo. Všetky tvary boli výnimočné a mali zakaždým inú farbu. Obľúbeným tvarom pre syna bol červený žralok. Chuťovo boli všetky farbičky veľmi výborné. Určite sme marťanky neužívali naposledy. Za mňa môžem odporučiť.

Overený zákazník Testuj.to Olga

• obsah vitamínov
  • rôzne príchute

Tieto Marťankovia sa mi veľmi páčia, že sú určené priamo na obdobie jar-leto a tým obsahujú všetky dôležité vitamíny a minerály, ktoré sú potrebné. Deťom sa veľmi páčili veselé a farebné tvary a rôzne príchute, takže sa každý deň tešili. Mám pocit, že deti boli v jarnom období zdravšie ako iné roky a ich imunita silnejšia. Určite odporúčam všetkým mamičkám, ktoré chcú mať zdravé deti

Overený zákazník Testuj.to Jana

• vôňa
  • deťom nechutila citronova prichut

Multivitamíny Marťankovia sú želé cukríky. Sú to skutočne veľké kusy a majú pekné a zábavné tvary. Deti ich neuprednostňujú pred inými cukríkmi, celkom im chutia. Energie mali deti dosť, kým jedno z nich nedostalo nádchu (takže čo sa týka imunity, tam to asi nestihlo dostatočne zapôsobiť).

Overený zákazník Testuj.to Alena

• Obal
  • omaľovánka
  • nič

Martánky sú v peknom farebnom pohári s motívom, malá bola nadšená z omaľovánky, ktorá bola priložená, najskôr sa zaprášilo po žralokovi s čučoriedkovou príchuťou, to bol top a ten smútok, že sa môžu max. 2ks za deň. Každé ráno sa tešila, že si ich dá na raňajky, ďalší v poradí bol martán, ktorý má citrónovú príchuť a jahody a malndarínky tiež super, motýliky. Martánci získali veľkú obľubu ako tvary tak aj príchute. Veľmi vhodný doplnok pre deti hlavne v jarných mesiacoch, odporúčam.

Overený zákazník Testuj.to Lucie

• chuť
  • bez konzervantov
  • obal
  • nič

Multivitamíny Marťankovia majú u syna veľký úspech. Veľmi sa mu páči a tiež mu veľmi chutia čo je veľké plus na rozdiel od iných vitamínov. Každý deň sa na Marťanka hneď po prebudení teší :) určite pozorujem aj rozdiel čo sa týka chorobnosti, syn bol častno chorý a po dlhodobom užívaní Marťanku je mńemocný o poznanie menej.

Overený zákazník Testuj.to Lenka

• zloženie
  • vôňa
  • chuť
  • farby a tvary
  • balenie
  • nič

Marťankovia Gummy sú ideálnou voľbou, ako dostať do našej trojročnej dcérky vitamíny, pretože napríklad zelenina jej vôbec nelezie. Gumítci, ako im hovoríme, majú super veľkosť, krásne vonia. Najviac u nás frčí žralok a papagáj nielen pre svoju farbu, ale celkovo čučoriedka a jahoda patria medzi obľúbené ovocie. Určite môžem povedať, že pozorujem zníženie únavy a neskutočné množstvo energie. V poslednom čase sa nám aj choroby vyhýbajú, avšak na toto tvrdenie by to chcelo asi dlhodobejšie užívanie. Obal je určite tiež dobre zvolený, farebný a atraktívny.

Overený zákazník Testuj.to Iveta Tautová

• Obal, vôňa, tvary, chuť
  • Nič

Marťánci mají výbornou chuť!
Syn by je nejraději snědl celé ?
Vyšší obranyschopnost nepozoruji ale přikláním se k tomu, že je to ještě velmi krátká doba užívání.
Tvary byly synovi jedno, hlavně, že to mohl sníst ?
Energie má dostatek, dokonce už ani nepotřeboval spát po obědě.

Overený zákazník Testuj.to Iveta

Odporúča produkt
  • rôzne tvary a príchute
  • farebné a praktické balenie
  • treba užívať dlhodobejšie

Multivitamíny Marťankovia poznáme a sme s nimi spokojní. Cukríky z balenia Jar - leto synovi chutia, každý deň chce iný tvar a inú príchuť. Vždy ráno po raňajkách sa na marťanka teší. Nebýva veľmi chorý, ale ľahká nádcha alebo kašeľ sa mu ani s vitamínmi nevyhne.

Overený zákazník Testuj.to Libuše

• výborná chuť
  • krásne tvary motív pre deti
  • nie je čo by som vytkla

Moja dcéra má rada želatínové vitamíny Marťanky. Veľmi si ich obľúbila, pre svoj farebný vzhľad, pre rôzne obľúbené detské tvary. A veľmi ju chutia ovocné príchute, kedy najradšej má tú jahodovú. Dcéra je spokojná, že dostane drobnú sladkosť, rodičia že do tela dostane nejaký vitamín navyše. Marťanky jar - leto si obľúbila, kedy ich budeme kupovať naďalej.

Overený zákazník Testuj.to Šárka Pospíšilová

• Forma gumových cukríkov
  • Deti zaujme
  • Teší sa na ne
  • Či sa mi, že majú viac energie
  • Mohlo by byť väčšie balenie.

Vitamíny deťom chutia, Martanky máme radi aj ja na nich vyrastala.
Táto varianta vo forme cukríkov je super a deti si ju zamilovali.
Každý deň sa na ne tešia a najradšej by zjedli celé balenie, musím ich schovávať.
Najviac zaujal fialový žralok.
Super vitamíny pre deti.

Overený zákazník Testuj.to Blanka

Odporúča produkt
  • počas podávania žiadny kašeľ ani nádcha
  • praktické balenie
  • bez umelých sladidiel
  • obľúbené príchute
  • detí hovoria, že ich je málo

Počas podávania zatiaľ žiadny kašeľ ani nádcha, deti sa tešia na ďalší deň, kedy si samotné vyberú ďalšieho Marťanka, obľúbený je najmä fialový žralok, na správaní detí je poznať že sú Marťankovia bez umelých sladidiel, čo je skvelé, deťom sa zdá, že je balenie malé a čo vraj bude až dobroty dôjdu. Všetkým kamarátkam som Marťanku už odporučila!

Overený zákazník Testuj.to Kateřina

• príjemná sladká chuť
  • pekné farebné balenie
  • rôzne tvary figúrok
  • nič nepozerám

Marťankovia k nám dorazili práve včas. Dcére že škôlky opäť poklesla imunita a na Marťanky sa doslova vrhla. Páčili sa jej nielen vizuálne, ale aj jej chutili a mala problém zostať len u dvoch denne. Imunitu sme našťastie zachránili. Dcéra od užívania Marťankov pookriala a celkovo sa mi zdá vitálnejšie.

Overený zákazník Testuj.to Petra

Odporúča produkt
  • Spravovanie vitamínov (gumové cukríky)
  • Zvieracie podoby
  • Omaľovánka
  • Zatiaľ nič

Dcéra (5 rokov) je z vitamínkov nadšená. Má veľmi rada gumové cukríky, preto tento spôsob podávania vitamínov preferujeme. Keď vitamíny prišli dcérka bola prekvapená z krásneho balenia a omaľovánky, ktorú si ihneď vymaľovala. Vitamínové cukríky ju chutia, ale najviac ju baví vyberať si každé ráno to správne „zvieratko“ a tým odštartujeme deň. Čo sa týka posilnenia imunity, tak v tejto chvíli je ešte skoro na posúdenie tohto hľadiska, pretože vitamíny podávame ani nie mesiac.

Overený zákazník Testuj.to Jarmila

• príjemná chuť
  • vhodná forma užívania, cmúľajú sa ako cukríky
  • atraktívny vzhľad zvieratiek
  • účinnosť, posilnenie imunity
  • prijateľná cena
  • od 3 rokov veku dieťaťa
  • bez lepku, pridaných farbív a ďalších pre deti nevhodných zložiek
  • vysoký obsah cenných látok
  • balenie
  • nič

Výborný doplnok stravy, ktorý deti milujú. Je veľmi účinný a preukázateľne posilňuje imunitu organizmu. Marťankovia boli užívané v čase, keď v škôlke vyčíňala viróza, deti odolali. Oceňujem výbornú chuť, rôzne príchute – citrón, mandarínka, čučoriedky a jahody. Oceňujem to, že Marťankovia sú bez lepku, pridaných farbív, konzervantov, umelých sladidiel a ďalších pre deti nevhodných zložiek. Marťankovia sa ľahko užívajú, bez zapíjania a nutnosti prehltnúť, čo bude vyhovovať najmä menším deťom.

Overený zákazník Testuj.to Martina

Odporúča produkt
  • konzistencia a príchuť jednotlivých želatínových tabliet
  • deti ich milujú a sami si o vitamínoch hovoria
  • viac príchutí v jednej krabičke
  • chuť je priradená, žiadna chémia
  • Na produkte som nenašla žiadne negatívum

Tieto multivitamíny v tvare gumových cukríkov sú super, sú veľmi chutné, oceňujem na produkte, že má 5 príchutí v jednom balení, každá príchuť má navyše iný zvierací tvar a tiež farbu.
Gumídci sú mäkšie konzistencie, rýchlo sa v ústach rozpúšťajú a tiež sa ľahko hryzú.

Overený zákazník Testuj.to Jana

• Vôňa
  • Tvary
  • Podpora imunity
  • Rýchlo mizne

Po multivitamínoch boli deti bez nádchy a kašľa. Mali veľa energie a neboli unavené. Celý deň boli fit. Chuť bola lepšia ako u iných vitamínov. Deťom sa páčili tvary. Príjemná je aj vôňa. Obal je veľmi lákavý pre deti. Chceli si brať aj niekoľkokrát denne.

Walmark Reghaar vlasový aktivátor 50 ml

Walmark Reghaar vlasový aktivátor 50 ml

Overený zákazník MojaLekáreň.sk Overený zákazník

Pridané: 13. apríla 2022

Zakúpený v MojaLekáreň.sk

Odporúča produkt
  • dobré účinky na zlepšenie kvality vlasov

Overený zákazník Pilulka.sk Stano

Pridané: 10. apríla 2022

Zakúpený v Pilulka.sk

• zatiaľ pomáha

Pomáha

Overený zákazník Pilulka.sk Ladislav

Pridané: 24. marca 2022

(naposledy upravené 24. marca 2022)

Zakúpený v Pilulka.sk

• 320 mg Saw palmetto, čo je dobré množstvo účinnej látky